085 4011 274 info@parell.nl

Ethical Hacker / Pentester

32-40 uur p/w

Als Ethical Hacker ben je een alleskunner. Je kunt programmeren, scripten, netwerken configureren en je weet hoe je servers en applicaties juist moet installeren. Ook begrijp je bedrijfsprocessen en het belang van informatiebeveiliging hierin. Je uitdaging haal je uit het doorgronden en vinden van fouten in applicaties, systemen en netwerken of het oplossen van vraagstukken binnen de context van digitaal forensisch onderzoek. Naast jouw technische kwaliteiten ben je ook in staat om mensen te misleiden en ze te overtuigen iets voor je te laten doen door goede social engineering. Uiteraard ben je in staat om de bevindingen te vertalen in heldere rapporten en duidelijke oplossingen om zo klanten te helpen en de wereld een beetje veiliger te maken.

Word jij hier enthousiast van? Dan zijn wij op zoek naar jou om samen met ons – op creatieve en soms onorthodoxe wijze – te werken aan de digitale weerbaarheid van onze klanten in Nederland en daarbuiten. Want net als wij, begrijp jij dat hacken verder gaat dan geautomatiseerde scans en zoeken naar bekende kwetsbaarheden.

Waar anderen het opgeven, ga jij een stapje verder!

Je werkt bijna altijd samen met collega’s (peer of senior), waardoor je elkaar kunt uitdagen en stimuleren in het vak. Mede door jouw gedreven en autodidactische houding, verbeter je je continu in jouw vakgebied. Deze (persoonlijke) ontwikkeling wordt door ons actief gestimuleerd.

Je hebt ervaring met penetratietesten, IT-infrastructuren, (web) applicaties, social engineering of digitaal forensisch onderzoek. Je werkt een deel van de tijd bij een klant en het andere deel vanuit ons kantoor in Arnhem. We zijn flexibel in thuiswerken en je werktijden.

Om in aanmerking te komen voor de functie van Penetratietester is het belangrijk dat je beschikt over:

 • ten minste 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en je hebt een professionele beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift
 • een hacker-mindset en critical security thinking. Je bent creatief, denkt “out-of-the-box” en je bent nauwkeurig
 • kennis van gangbare tools, platformen, methodes en technieken
 • ruime ervaring op het gebied van security en bent uitstekend op de hoogte van de huidige status en technische ontwikkelingen in het vakgebied
 • relevante certificeringen, zoals OPST (OSSTMM), OSCP, GPEN of vergelijkbaar
 • het is een pré als je ook beschikt over relevante certificering zoals CISSP, CISM of vergelijkbaar
 • minimaal HBO werk- en denkniveau
 • een onbesproken gedrag. Een screening is onderdeel van de sollicitatie en we verwachten dat je ethisch, professioneel en veilig met vertrouwelijke gegevens kunt omgaan

Skillset

+2 jaar relevante werkervaring

Ruime kennis

Relevante certificeringen bijv. OSSTMM, OSCP, GPEN

Hacker-mindset

Wat mag je van ons verwachten?

Wij vragen veel van je, maar bieden je nog meer: een zeer marktconform en flexibel pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij gebleken geschiktheid, gaan we hier graag met jou over in gesprek.

Bij Parell werk je samen met een groep collega’s, gedreven door het security-vak, die elkaar uitdagen, motiveren en versterken. Binnen Parell werken we actief aan kennisontwikkeling door kennisdeling!

Parell is geaccrediteerd trainingspartner van ISECOM (isecom.org). Een wereldwijde methodologie op het gebied van security testing en analyse.

En verder:

 • Impactvolle opdrachten
 • Veel vrijheid en flexibiliteit
 • Opleidingstraject binnen de OSSTMM en daarbuiten om jou verder te helpen in je ontwikkeling
 • Professionele omgeving
 • Een gameroom op kantoor!
 • Teamuitjes en informatieve sessies

Enthousiast geworden?

Ben jij de Ethical Hacker / Pentester die we zoeken? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie en nodigen we je graag uit om de mogelijkheden te bespreken!

  Jouw CV (in PDF)

  Voor vragen over Parell of de functie kun je contact opnemen met Maurice Noordhof. Hij staat je graag te woord.