Penetratietesten

Het is tegenwoordig bijna dagelijks in het nieuws. Websites worden gehackt en privacygevoelige informatie ligt op straat. Soms gaat het er alleen maar om, om aan te tonen dat bedrijven en (overheids-)instellingen kwetsbare “lekken” hebben. Vaker zijn het criminele organisaties, die misbruik willen maken van de gehackte privacygegevens.

Gecertificeerde hacker
Om uw organisatie te beschermen tegen deze aanvallen, kunt u uw applicatie of infrastructuur laten controleren door een gecertificeerde Ethical Hacker. Tegen de gevonden kwetsbaarheden kunt u dan maatregelen treffen.

Penetratietest
De Ethical Hacker van Parell gaat met verschillende testmethodieken testen. Hieruit zal blijken hoe kwetsbaar uw data is. De bevindingen worden vastgelegd in een uitgebreide rapportage. Indien gewenst worden de bevindingen met uw ontwikkelaars en beheerders besproken, zodat zij de software en de infrastructuur kunnen aanpassen. Zo wordt de kans op misbruik van uw data in de toekomst verkleind.

Het testen van uw systemen gebeurt op incidentele basis of periodiek. Het regelmatig laten testen zorgt er trouwens wel voor dat de veiligheid van uw data op niveau blijft.

Contact met Parell
Wilt u gebruik maken van een gecertificeerde Ethical Hacker van Parell voor penetratietesten? Neem dan nu contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen realiseren!