085 4011 274 info@parell.nl

nieuws

Collega’s gezocht!

Steeds meer organisaties in de zorg, overheid, semioverheid en het onderwijs weten de weg naar Parell te vinden. Parell ondersteunt hen bij het realiseren van verandering. Daarom zoeken wij maar liefst 3 nieuwe collega’s! Ben jij die senior die onze klanten nog meer maatschappelijke impact gaat laten maken? 

Onze vacatures

Ervaren Privacy Consultant (min 5. jr ervaring)

Kent de AVG voor jou geen geheimen, loop je warm voor een Wpg-implementatie, word jij enthousiast van het vooruitzicht organisaties te helpen bij complexe vraagstukken op het gebied van privacy- en gegevensbescherming? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Senior consultant datagedreven werken / datamanagement

Wil jij je ervaring in het spannende werkveld van datakwaliteit, (meta-)datamanagement, data-architectuur, data governance, Business Intelligence en/of data science voortzetten bij een organisatie die voor opdrachtgevers wil veranderen met maatschappelijke impact?

Lees meer

Senior Project-/ Programmamanager

Heb jij de ambitie het beste uit jezelf te halen? Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en ga je graag op zoek gaat naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden, voor jezelf en de, liefst maatschappelijk relevante, opdrachtgever?

Lees meer

Kom jij ons team versterken?