085 4011 274 info@parell.nl

Werken bij Parell is werken voor echte maatschappelijke impact

Als jij graag onderdeel wil zijn van een organisatie waar je:

  • ECHT jezelf kan zijn.
  • ECHT impact kan maken, Op ECHT uitdagende opdrachten.
  • de ruimte krijgt om je ECHT te ontwikkelen,
  • en je ondertussen ECHT (werk)plezier hebt.

dan ben je op de juiste pagina beland!

Op deze pagina nemen we je graag mee in wat deze kernwaarden ECHT voor ons betekenen.

ECHT jezelf zijn

Wij geloven in authenticiteit. Daarom mag, nee moet je zelfs, bij Parell echt jezelf kunnen zijn. Oprecht en trouw aan je persoonlijkheid, ongeacht prikkels van buitenaf. Alleen als je echt bent, authentiek bent, krijg je mensen mee in de verandering die jij bij hen of bij hun organisatie voorstelt.

Jouw uniciteit vergroot bovendien onze gezamenlijke kracht. Ons team bestaat uit collega’s met ieder unieke ervaringen en achtergronden en dat maakt ons als organisatie sterker, geloofwaardiger en betrouwbaarder.

Doordat jij echt jezelf bent, kunnen we samen verandering realiseren met echt maatschappelijke impact.

 

ECHT impact maken

Onze missie? Organisaties met een maatschappelijke verantwoordelijkheid helpen flexibeler en meer datagedreven te worden. Op een veilige manier.

Niet als doel op zich, maar om blijvend (meer) publieke waarde te leveren aan de doelgroepen waarvoor ze bestaan, in een samenleving die continu verandert. We zetten ons zo bijvoorbeeld in voor betere en betaalbare zorg, hulp bij zaken die je als burger alleen niet voor elkaar krijgt, een betere en duurzame leefomgeving en zelfbeschikking over je eigen data.

Als een opdracht geen maatschappelijke bijdrage kan leveren, hoe bescheiden soms ook, dan nemen we de opdracht niet aan. Jij kan immers je tijd wel beter besteden.

 

ECHT uitdagende opdrachten

Bij Parell kies je, altijd, je eigen opdrachten. Zo krijg je de de variatie en uitdaging die bij jou past.

Een opdracht is pas echt leuk als de uitkomst niet vanzelfsprekend is. En elke opdracht is bij ons uitdagend. Per definitie.

Verandering is namelijk voor ieder mens lastig. En jij bent degene die die verandering in gang gaat zetten. Er komt data bij kijken. Ook dat is nieuw. En dus spannend. Hoe gaat de verandering helpen de organisatiedoelen te halen? En welke privacy- en beveiligingsrisico’s zijn er als er juist niets veranderd?

Dit vraagt nogal iets van jou. Gelukkig ben je bij Parell nooit alleen. Je bent onderdeel van het team. Met collega’s die snappen welke uitdagingen je hebt en altijd voor je klaar staan.  Ook als je alleen op een opdracht zit, heb je het Parell team achter je.

ECHT ruimte voor ontwikking

Bij Parell heb je de vrijheid om te kiezen waar, hoeveel en wanneer je wil werken. Dat betekent ook dat je bij ons echt de ruimte krijgt om jou te ontwikkelen.

We kijken met jou naar waar jij blij van wordt. Laten jou dat zelf ontdekken. Soms is dat een ander pad dan je vooraf dacht. Of wil je je ontwikkelen in iets anders dan waarvoor je geleerd hebt, of waar je al jaren ervaring in hebt. Wij vinden het ook helemaal niet raar als je als privacy consultant ook eens mee wilt draaien op een project voor datagedreven transformatie, of andersom. En wil jij tijdens ‘werktijd’ een boek lezen dat jou verder helpt in jouw werk? Ga je gang!

Ontdekken waar je echt blij van wordt, maakt dat jij goed in je vel zit. Als je gemotiveerd bent, leer je razendsnel nieuwe kennis en vaardigheden. En daarmee help jij ook onze opdrachtgevers weer verder. En ben je een nóg leukere collega.

Alle reden dus om jou echt ruimte te geven.

ECHT (werk)plezier

Zonder plezier in en op je werk, kun jij niet je beste zelf zijn. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Leuke dingen doen en samen met leuke mensen werken aan maatschappelijke relevantie. Dat was het uitgangspunt bij onze oprichting en dat is het nog steeds. Echt (werk)plezier is het fundament onder al het andere waar we voor staan: echt jezelf kunnen zijn, echt ruimte voor ontwikkeling bieden en krijgen, echt (keuze in) uitdagende opdrachten en daardoor echt kunnen veranderen voor maatschappelijke impact.

We zijn een stel sociale vakidioten die elkaar met plezier verder helpen, maar ook aandacht hebben voor de nodige ontspanning. Of dat nou in de gameroom is die in ons kantoor in Arnhem staat, een borrel aan het eind van de week of een speurtocht in 2CV-tjes, we hebben het echt leuk met elkaar.

Zonder verplichting, want ook hierin bepaal jij waar jij je (werk)plezier uit haalt. Wat is voor jou de beste invulling van je werkomgeving?

ECHT Parell volgens

ECHT Parell volgens Yvar

Yvar over hoe werken bij Parell ECHT is

Veel ruimte om zelf dingen uit te proberen en op zoek te gaan naar interessante dingen die jij graag wil leren. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Yvar.

ECHT Parell volgens Erik

Erik over hoe werken bij Parell ECHT is

Alle vrijheid om het werk op jouw manier te doen en volgens jouw normen en waarden. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Erik.

ECHT Parell volgens Maranke

Maranke over hoe werken bij Parell ECHT is

Je krijgt pas echt een gevoel hoe werken bij Parell is, als collega’s hier zelf over vertellen. Daarom vandaag adviseur datagedreven werken Maranke over hoe die de ECHT kernwaarden beleeft.

Werken bij Parell volgens Michael

Michael over hoe werken bij Parell ECHT is

“Dan voel je je soms wel even spreekwoordelijk Mr. Wolf uit Pulp Fiction.” In deze blog vertelt Michael Barbier o.a. bij welke ECHT uitdagende opdrachten hij zich dit karakter uit de klassieker van Tarantino waant.

Echt Parell volgens Eric

Eric over hoe werken bij Parell ECHT is

Ruimte om ‘niet te weten’ en gezamenlijk nog meer impact maken. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Eric.

ECHT Parell volgens Alexander

Alexander over hoe werken bij Parell ECHT is

Hoe de ECHT kernwaarden voor Alexander in de praktijk uitpakken, vertelt de security consultant/ethical hacker je in deze blog.

Ook werken voor ECHT maatschappelijke impact?