085 4011 274 info@parell.nl

blog  |  ECHT volgens Erik

Werken bij Parell is werken voor echte maatschappelijke impact

Als jij graag onderdeel wil zijn van een organisatie:

  • Waar je ECHT jezelf kan zijn.
  • Je ECHT impact kan maken, Op ECHT uitdagende opdrachten.
  • Je de ruimte krijgt om je ECHT te ontwikkelen.
  • En je ondertussen ECHT (werk)plezier hebt.

dan ben je op de juiste pagina beland!

In deze blogreeks nemen onze collega’s  je mee in hoe zij de ECHT kernwaarden van Parell ervaren.

Erik Steijn

Erik over hoe werken bij Parell ECHT is

We kunnen natuurlijk vertellen wat wij belangrijk vinden in onze cultuur, maar je krijgt pas ECHT een gevoel als je de collega’s zelf hoort vertellen hoe ze onze kernwaarden ervaren.  

Daarom vandaag het verhaal van Erik, privacy/security adviseur, over hoe hij werken bij Parell ECHT ervaart. 

What You See Is What You Get

Mijn naam is Erik Steijn. Ik ben een open en eerlijk persoon: WYSIWYG. Ik ben resultaat gedreven met een sterke focus op mensen. Mijn doel is het ontwikkelen van anderen (en mijzelf) om zo organisaties op een hoger level van bekwaamheid te laten presteren. Als data protection officer (DPO), of in goed Nederlands functionaris gegevensbescherming (FG), help ik onze opdrachtgevers bij het adequaat invulling geven aan de veilige verwerking van persoonsgegevens. Vaak doe ik dit in de rol van de interne toezichthouder (de FG), soms ook als privacy adviseur, waarbij ik de opdrachtgever help de veilige verwerking van persoonsgegevens op de juiste manier in te bedden in de organisatie. 

 

ZZP’er in loondienst

Wat ik erg belangrijk vind, is de nodige vrijheid om mijn werk uit te voeren zoals ik dat wil. Ik heb graag invloed op mijn eigen inzetten zodat ik de opdrachten kan doen die ik ECHT leuk vind en waarbij ik ECHT toegevoegde waarde voor de opdrachtgever kan bieden. En dat ik vervolgens ook naar die toegevoegde waarde word beloond. Bij Parell kan ik zelf bepalen welke opdrachten ik aanneem en bieden zij mij de mogelijkheid om te werken als ‘ZZP’er in loondienst’, zoals ik het zelf altijd noem.  

 

ECHT Parell

ECHT Parell zie ik als een cultuur, die zich typeert door vrijheid in verbondenheid. Je hebt alle vrijheid om je werk op jouw manier te doen en volgens jouw normen en waarden. Er wordt echter ook voldoende aandacht besteed aan kennisoverdracht tussen en met collega’s. Er is natuurlijk sprake van een hiërarchische verhouding, die voel je echter niet. Er is echt sprake van 100% gelijkwaardigheid!  

 

Continue ontwikkeling

Ik vind het belangrijk om ook mijzelf continu te ontwikkelen om zo verder te groeien. Niet alleen om actuele vakkennis op te doen, ook om bij te blijven met de huidige digitale ontwikkelingen. Zo heb ik in de afgelopen jaren naast de vakopleidingen ‘Auditing privacy’ en ‘Bedrijfskunde voor privacy professionals’ ook de leergang ‘Datagedreven werken’ en diverse trainingen op het gebied van AI/ChatGPT gevolgd. Verder kun je me jaarlijks terugvinden op events als het Data Privacy Protection congres, de IAPP Data Protection Intensive en natuurlijk de CDPO-actualiteiten & netwerkdag en diverse andere privacy actualiteiten meetings.  

 

 

Maatschappelijke sector als ‘warme jas’

In mijn opdrachten ben ik voornamelijk actief voor zorginstellingen en (lokale) overheden. Ik heb daar nooit specifiek voor gekozen, ik ben er eigenlijk een beetje ingerold. Door de jarenlange ervaring in deze sectoren voelt het nu als een ‘warme jas’. Ik vind het prettig een bijdrage te leveren aan het algemeen en openbaar belang.  

 

Dit geef ik nieuwe collega’s mee

Breng positiviteit, passie, een mensgerichte benadering én samenwerking in vrijheid mee, dan kun je niet alleen succesvol zijn in je rol, maar ook bijdragen aan maatschappelijke impact. Bij Parell zijn er talloze mogelijkheden, niet alleen op het gebied van privacy en security, ook op het gebied van organisatieadvies, datagedreven werken en digitale transformatie!”  

 

Word jij mijn nieuwe collega?

 

“Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?
Op dit moment hebben we ruimte voor data analisten / scientists, (privacy) consultants en ethical hackers.

 

Als jij of iemand die je kent ECHT bij Parell past, dan ga ik graag met jou het gesprek aan. De echte koffie staat alvast klaar.”

 

 

ECHT Parell volgens

ECHT Parell volgens Yvar

Yvar over hoe werken bij Parell ECHT is

Veel ruimte om zelf dingen uit te proberen en op zoek te gaan naar interessante dingen die jij graag wil leren. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Yvar.

ECHT Parell volgens Maranke

Maranke over hoe werken bij Parell ECHT is

Je krijgt pas echt een gevoel hoe werken bij Parell is, als collega’s hier zelf over vertellen. Daarom vandaag adviseur datagedreven werken Maranke over hoe die de ECHT kernwaarden beleeft.

Werken bij Parell volgens Michael

Michael over hoe werken bij Parell ECHT is

“Dan voel je je soms wel even spreekwoordelijk Mr. Wolf uit Pulp Fiction.” In deze blog vertelt Michael Barbier o.a. bij welke ECHT uitdagende opdrachten hij zich dit karakter uit de klassieker van Tarantino waant.

Echt Parell volgens Eric

Eric over hoe werken bij Parell ECHT is

Ruimte om ‘niet te weten’ en gezamenlijk nog meer impact maken. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Eric.

ECHT Parell volgens Alexander

Alexander over hoe werken bij Parell ECHT is

Hoe de ECHT kernwaarden voor Alexander in de praktijk uitpakken, vertelt de security consultant/ethical hacker je in deze blog.

ECHT jezelf zijn

Wij geloven in authenticiteit. Daarom mag, nee moet je zelfs, bij Parell echt jezelf kunnen zijn.

ECHT impact maken

Blijvende publieke waarde leveren. Dat willen we bereiken.

ECHT uitdagende opdrachten

Bij Parell kies je, altijd, je eigen opdrachten. Zo krijg je de de variatie en uitdaging die bij jou past.

ECHT ruimte voor ontwikkeling

Je bepaalt zelf waar, hoeveel en wanneer je wil werken en én jezelf te ontwikkelen. Die ruimte geven we je, echt.

ECHT (werk)plezier

Zonder plezier in en op je werk, kun jij niet je beste zelf zijn. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?