085 4011 274 info@parell.nl

blog  |  ECHT volgens Maranke

Werken bij Parell is werken voor echte maatschappelijke impact

Als jij graag onderdeel wil zijn van een organisatie:

  • Waar je ECHT jezelf kan zijn.
  • Je ECHT impact kan maken, Op ECHT uitdagende opdrachten.
  • Je de ruimte krijgt om je ECHT te ontwikkelen.
  • En je ondertussen ECHT (werk)plezier hebt.

dan ben je op de juiste pagina beland!

In deze blogreeks nemen onze collega’s  je mee in hoe zij de ECHT kernwaarden van Parell ervaren.

Maranke Wieringa

Maranke over hoe werken bij Parell ECHT is

We kunnen natuurlijk vertellen wat wij belangrijk vinden in onze cultuur, maar je krijgt pas ECHT een gevoel als je onze collega’s zelf hoort vertellen hoe ze onze kernwaarden ervaren.

Daarom vandaag Maranke, adviseur datagedreven werken, over hoe werken bij Parell voor hen ECHT is.

Nieuwe dingen ontdekken

Mijn naam is Maranke en ik gebruik de voornaamwoorden hen/hun en die/diens. Ik ben 31 jaar en ik heb meer interesses dan soms goed voor me is. Tijdens mijn middelbare school heb ik bijvoorbeeld een blauwe maandag gestudeerd aan de Kleinkunstacademie. Ik heb een tijdje sociaal werk gestudeerd en belandde uiteindelijk bij Cultuurwetenschappen. In mijn master Mediastudies heb ik me verdiept in data-analyse en programmeren en later ben ik ook nog eens de bestuurskunde in gerold met mijn promotieonderzoek. Sinds 2022 ben ik als adviseur datagedreven werken bezig bij Parell. Daar krijg ik ook de kans om meer te leren over privacy en om certificering in pentesting te halen. Je begrijpt: je maakt me blij met iets nieuws om mijn tanden in te zetten!

 

Oog voor de mens

Ik heb heel bewust gekozen om bij Parell te gaan werken. Enerzijds omdat het hele leuke mensen zijn en er een fijne cultuur heerst waarin de collega’s er voor elkaar zijn. Anderzijds, omdat iedereen gewoon erg benaderbaar is en er een hoop wil is om dingen te regelen als je ergens tegenaan loopt. Voor mij is dat vanwege mijn lichamelijke beperking erg belangrijk en op veel plekken niet vanzelfsprekend – bij Parell wel!

 

Idee voor uitvoering

Ik ben graag bezig met nieuwe dingen ontwikkelen om onze klanten verder te helpen. Mijn ideeën worden gewaardeerd en ik krijg de ruimte om ze te ontwikkelen. Zo heb ik bijvoorbeeld in het verlengde van mijn promotieonderzoek een training opgezet voor gemeentes om te starten met verantwoord algoritmegebruik. Het is zo leuk om dan de positieve reacties op zo’n training terug te zien.

 

Echt mezelf zijn

Ik geniet elke dag van de ruimte die ik bij Parell krijg om mezelf te zijn. Als non-binair persoon passen de hokjes van systemen me vaak niet. Parell heeft het systeem aangepast om het te laten werken voor mij. De man/vrouwbordjes op de toiletdeuren werden geruisloos vervangen voor een bordje met ‘wc’. En voor mij werd er een aangepaste ingang gerealiseerd zodat ik met mijn rolstoel het pand in kan. Ik kan bij Parell mijn hele identiteit meenemen en er wordt actief ruimte voor gemaakt.

 

 

Verder ontwikkelen

Toen ik bij Parell kwam werken, was ik al bezig met een promotieonderzoek. In mijn takenpakket bij Parell is dit ook opgenomen en ik kan een deel van mijn tijd dus steken in het schrijven aan mijn proefschrift. Daarnaast krijg ik verbredende mogelijkheden bij Parell. Zo heb ik het OPST gedaan, een pentesting certificering. Ik hoop binnenkort eens mee te mogen op een inlooptest, dat lijkt me super leuk!

 

Impact maken

Ik ben een ongeduldige wetenschapper die het liefst heel praktisch bezig is met maatschappelijke thema’s. Ik vind het dan ook heerlijk om in de publieke sector te werken en zo organisaties met een maatschappelijk nut verder te helpen werken aan verantwoord data- en algoritmegebruik. Je staat elke dag op voor iets waar je in gelooft en dat is zo waardevol.

 

Word jij mijn nieuwe collega?

 

“Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?
Op dit moment hebben we ruimte voor data analisten / scientists, (privacy) consultants en ethical hackers.

 

Als jij of iemand die je kent ECHT bij Parell past, dan ga ik graag met jou het gesprek aan. De echte koffie staat alvast klaar.”

 

 

ECHT Parell volgens

ECHT Parell volgens Yvar

Yvar over hoe werken bij Parell ECHT is

Veel ruimte om zelf dingen uit te proberen en op zoek te gaan naar interessante dingen die jij graag wil leren. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Yvar.

ECHT Parell volgens Erik

Erik over hoe werken bij Parell ECHT is

Alle vrijheid om het werk op jouw manier te doen en volgens jouw normen en waarden. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Erik.

Werken bij Parell volgens Michael

Michael over hoe werken bij Parell ECHT is

“Dan voel je je soms wel even spreekwoordelijk Mr. Wolf uit Pulp Fiction.” In deze blog vertelt Michael Barbier o.a. bij welke ECHT uitdagende opdrachten hij zich dit karakter uit de klassieker van Tarantino waant.

Echt Parell volgens Eric

Eric over hoe werken bij Parell ECHT is

Ruimte om ‘niet te weten’ en gezamenlijk nog meer impact maken. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Eric.

ECHT Parell volgens Alexander

Alexander over hoe werken bij Parell ECHT is

Hoe de ECHT kernwaarden voor Alexander in de praktijk uitpakken, vertelt de security consultant/ethical hacker je in deze blog.

ECHT jezelf zijn

Wij geloven in authenticiteit. Daarom mag, nee moet je zelfs, bij Parell echt jezelf kunnen zijn.

ECHT impact maken

Blijvende publieke waarde leveren. Dat willen we bereiken.

ECHT uitdagende opdrachten

Bij Parell kies je, altijd, je eigen opdrachten. Zo krijg je de de variatie en uitdaging die bij jou past.

ECHT ruimte voor ontwikkeling

Je bepaalt zelf waar, hoeveel en wanneer je wil werken en én jezelf te ontwikkelen. Die ruimte geven we je, echt.

ECHT (werk)plezier

Zonder plezier in en op je werk, kun jij niet je beste zelf zijn. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?