085 4011 274 info@parell.nl

Werken voor maatschappelijke impact

Bij Parell willen we vooral met veel plezier en met passie voor ons vak werken, bij voorkeur bij maatschappelijk betrokken opdrachtgevers.

We geven onze collega’s veel vrijheid om te onderzoeken, zich te ontwikkelen en hun tijd en werk naar eigen inzicht in te richten. Hierbij staan vakmanschap en professionaliteit hoog in het vaandel, maar zeker ook lol hebben in je werk.

We werken met onze eigen medewerkers en een uitgebreid netwerk van organisatieadviseurs, project- en programmamanagers, dataspecialisten en specialisten in informatiebeveiliging.

Dit uitgebreide team kent de specifieke uitdagingen van organisaties in de zorg, het onderwijs, de overheid en de semioverheid. Ze combineren ervaring, kennis en enthousiasme om de noodzakelijke verandering samen met de klant mogelijk te maken.

Binnen Parell stimuleren we samenwerking en kennisdeling. Als gezonde vakidioten nemen we regelmatig de tijd om met elkaar te sparren; zowel vakinhoudelijk als om de band met elkaar en Parell te onderhouden. Op afstand, maar zeker ook op ons kantoor in Arnhem. Ontmoeten we jou daar ook binnenkort?

Onze vacatures

Senior Security/Privacy-specialist

Als Security specialist maak je inzichtelijk in hoeverre de processen voor informatiebeveiliging zijn ingericht en worden nageleefd. Je doet aanbevelingen voor verbetering waar nodig en je ondersteunt of vormt zelfstandig beleid op informatiebeveiliging.

Lees meer

Senior consultant datagedreven werken / datamanagement

Wil jij je ervaring in het spannende werkveld van datakwaliteit, (meta-)datamanagement, data-architectuur, data governance, Business Intelligence en/of data science voortzetten bij een organisatie die voor opdrachtgevers wil veranderen met maatschappelijke impact?

Lees meer

Senior Project-/ Programmamanager

Heb jij de ambitie het beste uit jezelf te halen? Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en ga je graag op zoek gaat naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden, voor jezelf en de, liefst maatschappelijk relevante, opdrachtgever?

Lees meer

Wat mag je verwachten?

Als je werkt bij Parell, mag je o.a. het volgende verwachten:

  • Vast salaris passend bij je functie
  • Liever variabel? Midlancen ook mogelijk
  • Impactvolle opdrachten
  • Leuke, betrokken collega’s
  • Veel vrijheid en flexibiliteit
  • Professionele omgeving
  • Een gameroom!
  • … fun.

Je toekomstige collega’s

Je gaat deel uit maken van een team van betrokken professionals die naast een grote passie voor hun vakgebied ook vooral veel plezier hebben in hun werk.

Meer weten over werken bij Parell of direct solliciteren?