085 4011 274 info@parell.nl

Veranderen voor maatschappelijke impact

Ons verhaal begint bij het Van der Valk hotel in Tiel. Voormalig collega’s Maurice Noordhof en John Lenz waren het snel eens: het roer moest om. Zij vroegen Michael Barbier en Henk Wubs om aan te haken. Het plan? Leuke dingen doen en samen met leuke mensen werken aan maatschappelijke relevantie. De unieke samenwerking was geboren, waarbij ieder van de partners eigen ervaring en relevante expertises inbracht. Zo ontstond Parell: professionals met hart voor de publieke zaak.

Eindeloze mogelijkheden voor digitale dienstverlening

Technologische ontwikkelingen gaan sneller dan the blink of an eye. Er wordt meer data verzameld dan ooit tevoren. Goede informatievoorziening en datamanagement bieden eindeloze mogelijkheden voor digitale dienstverlening.

De digitale transformatie geeft in de zorg, het onderwijs, de overheid en ook voor andere maatschappelijke organisaties echter specifieke en complexe uitdagingen. Hoe zorg je voor optimale dienstverlening mét behoud van maatschappelijke relevantie?

“Het effectiever en flexibeler maken van organisaties is een rode draad in mijn carrière. Werken met leuke klanten én collega’s om maatschappelijke organisaties relevant en succesvol te laten blijven. Ik heb meer energie dan ooit tevoren.”

Henk Wubs

Partner

Het geeft veel voldoening om organisaties niet alleen te helpen bij het direct oplossen van een incident, maar juist ook met proactieve beveiliging, zodat de organisatie echt in control is van haar informatiebeveiliging en privacy.

Michael Barbier

Partner

Parell maakt verandering mogelijk

Bij Parell weten we dat de combinatie van maatschappelijke taken en optimale dienstverlening een spanningsveld oplevert. Door onze jarenlange ervaring, kennen wij de specifieke uitdagingen van de (semi)publieke sector.

Met advies op maat en praktische ondersteuning komen we samen tot doeltreffende oplossingen voor een grotere maatschappelijke impact. Wij luisteren, stellen prikkelende vragen en gaan uit van de aanwezige kracht in jouw organisatie. Met onze diensten op het gebied van organisatieadvies en management, informatiebeveiliging en privacy en datagedreven transformatie begeleiden we de digitale transitie.

Het draait om mensen

Partners, adviseurs en interim managers bij Parell willen stuk voor stuk betekenisvol zijn. We betrekken alle mensen die door de verandering geraakt worden. Alleen op die manier bereiken we de maximale impact. En leggen we de basis om je organisatie continu te kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Niet gek dus dat we de mens centraal stellen in onze werkwijze. 

LEER MEER OVER ONZE MENSGERICHTE WERKWIJZE…

“Mijn hart gaat sneller kloppen van elk project met een maatschappelijk relevant doel. Aan het einde van de dag kun je zeggen dat je echt iets voor een ander betekend hebt. Dat is toch mooi?”

John Lenz

Partner

“Samen om tafel zitten om te kijken wat het daadwerkelijke probleem is en welke oplossing past. Niet de methode is leidend, maar het aanboren van de talenten. Met de juiste persoon op de juiste plek bloeit een organisatie op. Ik word er blij van als ik zie dat mensen (weer) in hun kracht staan.”

Maurice Noordhof

Partner

Veranderen doen we samen

Veranderen doen we samen. Onze specialisten gaan met plezier de uitdaging aan. Ook jouw organisatie kan optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die technologie en data bieden voor een betere dienstverlening aan de maatschappij. Samen maken we die verandering mogelijk. En dan proosten we graag gezamenlijk op het eindresultaat.

Ons team

Bij Parell werkt een team van betrokken professionals die naast een grote passie voor hun vakgebied ook vooral veel plezier hebben in hun werk.

“Bij Parell komt de combinatie van maatschappelijke betekenis en technologie/data bij elkaar. In onze werkwijze staat de mens centraal. Mijn ambitie? Van een systeemwerkelijkheid naar een mensgerichte werkelijkheid!”

Eric de Kruik

Partner

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Tijd voor een persoonlijke kennismaking.