085 4011 274 info@parell.nl

Nieuws & blogs

Bij Parell werkt een groep professionals, gedreven door het vak, die elkaar uitdagen, motiveren en versterken. We werken aan kennisontwikkeling door kennisdeling, ook, of beter gezegd juist, met de buitenwereld. Daarom publiceren we op deze plek regelmatig nieuws en inzichten. 

Blogs

Datagedreven werken: waarom gemeenten er nu mee moeten starten

Datagedreven werken: waarom gemeenten er nu mee moeten starten

Gemeenten kunnen en zullen steeds vaker moeten leunen op data. Met datagedreven werken kan de toekomst niet voorspeld worden, maar weten we wel eerder wat er speelt in de samenleving, en kan daar sneller op ingespeeld worden. Kijken gemeenten nu nog ‘met één oog’ zonder de kracht van data optimaal te benutten, dan zorgt datagedreven werken ervoor dat ‘met beide ogen’ gekeken én gestuurd kan worden. In deze blog geeft Eric van Parell zijn visie hierop.

Lees meer
Het verhaal van Michael

Het verhaal van Michael

Ik ben begonnen als systeem- & netwerk “troubleshooter”. Als er een probleem was, werd ik ingeschakeld om het probleem z.s.m. op te lossen, vaak ongeacht de omstandigheden. In 2007 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een security vraagstuk. Toen bleek al snel dat het security vakgebied me erg lag door de gewenste denkwijze en mentaliteit.

Lees meer

Nieuws

Nieuwe collega’s gezocht!

Nieuwe collega’s gezocht!

Steeds meer organisaties in de zorg, overheid, semioverheid en het onderwijs weten de weg naar Parell te vinden. Parell ondersteunt hen bij het realiseren van verandering. Daarom zoeken wij maar liefst 3 nieuwe collega’s! Ben jij die senior die onze klanten nog meer maatschappelijke impact gaat laten maken?

Lees meer

Nieuwsgierig naar wie deze berichten delen?