085 4011 274 info@parell.nl

blog  |  ECHT unieke arbeidsvoorwaarden

Werken op maat: flexibele uren

Hoeveel werkuren passen nú bij jouw persoonlijke situatie?

Auteur: Maurice Noordhof, partner bij Parell

Een ‘work/life balance’ die meebeweegt

Soms heb je als professional de behoefte om fulltime te werken: om een zware klus te klaren of om tijdelijk extra inkomsten te genereren.

Op andere momenten verlang je misschien naar meer vrije tijd: om bij te komen of om wat meer tijd aan je partner of je kinderen te besteden, of om simpelweg een aantal maanden met vakantie te gaan.

Bij Parell herkennen en faciliteren we deze behoefte. We gaan daarin verder dan wat wet- en regelgeving van ons verlangt. 

Hoe(veel) wil jij werken?

Je hebt een dienstverband dat varieert tussen de 12 en 40 uur per week. Als het aantal contracturen op een bepaald moment niet meer past bij de uren die jij WIL werken, dan gaan we hierover in gesprek. Alles in open dialoog en in afstemming met de behoefte van onze klanten.

Zo beweegt jouw ‘work/life balance’ mee met de ontwikkelingen in je leven.

Voor jou een vaste arbeidsrelatie met Parell, mét vrijheden en toch ook voldoende zekerheden. Voor ons een kleine moeite voor een gelukkige collega!

Meer ECHT unieke arbeidsvoorwaarden

Beloning op maat

Beloning op maat

Financiële beloning is altijd maatwerk. Vast, gedeeltelijk of geheel variabel? Jouw toegevoegde waarde bepaalt wat je verdient.

Jouw idee, jouw IP

Jouw idee, jouw IP

Kennis delen we met elkaar en met onze klanten. Maar jouw idee, blijft jouw idee (en dus jouw IP), ook als je Parell verlaat.

Wat bij jou past, dat kies je

Wat bij jou past, dat kies je

Jij kent jezelf het beste. Daarom kies jij opdrachten waar je het beste uit de verf komt én hoe je je verder wil ontwikkelen.

Waarom een concurrentiebeding niet van deze tijd is

Waarom een concurrentiebeding niet van deze tijd is

Wij geloven niet in een concurrentiebeding. Een werkrelatie moet er namelijk een zijn op basis van win-win en gelijkwaardigheid. Maurice schrijft erover in deze blog.

Ook jouw werkuren aanpassen op jouw huidige leven?