085 4011 274 info@parell.nl

blog  |  ECHT unieke arbeidsvoorwaarden

Wat bij jou past, dát kies je

Jij kent jezelf namelijk het beste.

Auteur: Maurice Noordhof, partner bij Parell

Jij kent jezelf het beste, dus jij kiest

De toegevoegde waarde die je kan bieden, is sterk afhankelijk van de context van de opdracht: de klant, de opdrachtgever, de mensen met wie je gaat samenwerken en de uitdagingen die er liggen.

Alleen als jij helemaal jezelf kunt zijn en je potentieel goed kunt benutten, zul je maximaal toegevoegde waarde hebben bij een specifieke opdracht.

Dat geloven we heilig.

Daarom bepaal jij altijd zelf welke opdrachten je doet. Jij kan dat veel beter inschatten dan wij. En wil je een keer een echt nieuwe uitdaging oppakken? Dan helpen we je daarbij, vanzelfsprekend!

Van alle markten thuis? …

Bij Parell werken in de eerste plaats leuke mensen, analytische denkers met een goed communicatief vermogen. We zijn ook maatschappelijk betrokken en kiezen bewust voor werken in deze sectoren. Daar waar je echt impact kan maken.

En in de derde plaats (en nee, niet noodzakelijkerwijs in die volgorde) zijn we vakidioten die willen helpen om de wereld van onze klanten flexibeler, mensgerichter, meer datagedreven, veiliger en vertrouwder te maken.

Die begrippen passen en horen bij elkaar, en lopen ook vaak door elkaar. Dit maakt dat onze collega’s vaak van meer dan één onderwerp verstand hebben.

Dat kan door hun werkervaring zo zijn, maar ook doordat ze door onze projecten zo geïnteresseerd zijn geraakt dat ze zich verder hebben bekwaamd in één of meer andere, verwante onderwerpen.

Dat kan bij Parell en we juichen dat ook toe.

 

… Of toch liever specialist?

Wil je echter meer de diepte in en een echte specialist worden op een van de vakgebieden van Parell? Ook dat mag en kan.

Of je je nu wilt ontwikkelen in de breedte of in de diepte, we helpen jou graag bij het kunnen maken van nog meer impact!

Meer ECHT unieke arbeidsvoorwaarden

Parell: werken op maat

Werken op maat

Hoeveel uur WIL jij werken? Je contracturen bewegen mee met je gewenste ‘work/life balance’.

Beloning op maat

Beloning op maat

Financiële beloning is altijd maatwerk. Vast, gedeeltelijk of geheel variabel? Jouw toegevoegde waarde bepaalt wat je verdient.

Jouw idee, jouw IP

Jouw idee, jouw IP

Kennis delen we met elkaar en met onze klanten. Maar jouw idee, blijft jouw idee (en dus jouw IP), ook als je Parell verlaat.

Waarom een concurrentiebeding niet van deze tijd is

Waarom een concurrentiebeding niet van deze tijd is

Wij geloven niet in een concurrentiebeding. Een werkrelatie moet er namelijk een zijn op basis van win-win en gelijkwaardigheid. Maurice schrijft erover in deze blog.

Ook het beste uit jezelf halen?