085 4011 274 info@parell.nl

blog  |  ECHT volgens Alexander

Werken bij Parell is werken voor echt maatschappelijke impact

Als jij graag onderdeel wil zijn van een organisatie:

  • Waar je ECHT jezelf kan zijn.
  • Je ECHT impact kan maken, Op ECHT uitdagende opdrachten.
  • Je de ruimte krijgt om je ECHT te ontwikkelen.
  • En je ondertussen ECHT (werk)plezier hebt.

dan ben je op de juiste pagina beland!

In deze blogreeks nemen onze collega’s  je mee in hoe zij de ECHT kernwaarden van Parell ervaren. 

Alexander over hoe werken bij Parell ECHT is

We kunnen natuurlijk vertellen wat wij belangrijk vinden in onze cultuur, maar je krijgt pas ECHT een gevoel als je onze collega’s zelf hoort vertellen hoe ze onze kernwaarden ervaren.

Daarom vandaag Alexander, ethical hacker en security consultant, over hoe werken bij Parell voor hem ECHT is.

Sociaal, inventief en eigenwijs

Alexander: “Even voorstellen: Ik ben Alexander Zagkotsis (’91), geboren en getogen in Arnhem. Sinds september 2021 werk ik met veel plezier bij Parell als Security Consultant en Ethical Hacker. Als ik mezelf moet omschrijven in 3 woorden dan zijn dat sociaal, inventief en eigenwijs.”

 

echt RUIMTE OM TE ONTWIKKELEN

“Na een avontuurlijke studie archeologie ben ik de IT ingerold als software tester. Vanuit die rol ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in de richting van security. Ik heb heel bewust voor Parell gekozen om die ontwikkeling in een stroomversnelling te krijgen – en dat lukt hier goed!

Parell is een club van bevlogen mensen die écht wat kunnen, hard werken, maar ook waarde hechten aan persoonlijk contact en gezelligheid. Omdat alle collega’s, ook de partners, voor onze opdrachtgevers aan de slag zijn, krijg je echt het gevoel samen in de klei te staan. Met mijn achtergrond als archeoloog voelt dat wel zo vertrouwd!”

 

echt JEZELF ZIJN

“Parell is niet te hip, niet te stoffig, van weinig poeha. Doe maar lekker gewoon en wees jezelf. De vraag ‘hoe gaat het?’ betekent hier niet ‘ik heb wat van je nodig’, maar gewoon ‘hoe gaat het?’.

Waar voor sommige mensen de politiek van een organisatie een deel van de uitdaging van hun werk is, heb ik geen behoefte in allemaal Game-of-Thrones achtige taferelen: ‘stakeholder management’ voor het regelen van praktische zaken met betrekking tot werk (werkbenodigdheden, opleidingen, etc.) of het van de grond krijgen van een nieuw idee of initiatief.

Bij Parell kan ik gewoon vragen om de dingen die ik nodig heb en voel ik mij enabled om zelf dingen voor elkaar te krijgen. Zonder dat ik mij in allerlei bochten hoef te wringen (en dus gewoon lekker mezelf kan blijven).

Ik hecht veel waarde aan autonomie in mijn werk (‘laat Alex maar schuiven’), maar ook in een gevoel van vrijheid binnen de organisatie en in de omgang met collega’s. Voor mij is een belangrijk aspect van ‘echt jezelf zijn’  je kunnen uitspreken over onderwerpen die belangrijk voor je zijn, of waar je een andere opvatting over hebt.

Bij Parell ervaar ik écht de ruimte (en aanmoediging) om mijn ideeën en ongezouten mening te delen. Ik kan dus écht Alex zijn.”

echt (WERK)PLEZIER

 

“Wat werkt voor jou, werkt voor jou”

 

“Echt plezier hebben in je werk, zit ‘m ook in hoe je een balans vindt tussen werk en privé. Hier is het motto ‘wat werkt voor jou, werkt voor jou’. Afhankelijk van de opdracht werk ik naar eigen inzicht wisselende dagen en tijden, thuis op kantoor of bij de klant.
Op deze manier kan ik afspraken in mijn privéleven eenvoudig combineren met werk, maar ook maximaal waarde toevoegen voor mijn opdrachtgevers.”

 

Meer over Alexander? Lees in deze blog hoe zijn week als security consultant / ethical hacker eruit ziet.

ECHT Parell volgens

ECHT Parell volgens Yvar

Yvar over hoe werken bij Parell ECHT is

Veel ruimte om zelf dingen uit te proberen en op zoek te gaan naar interessante dingen die jij graag wil leren. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Yvar.

ECHT Parell volgens Erik

Erik over hoe werken bij Parell ECHT is

Alle vrijheid om het werk op jouw manier te doen en volgens jouw normen en waarden. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Erik.

ECHT Parell volgens Maranke

Maranke over hoe werken bij Parell ECHT is

Je krijgt pas echt een gevoel hoe werken bij Parell is, als collega’s hier zelf over vertellen. Daarom vandaag adviseur datagedreven werken Maranke over hoe die de ECHT kernwaarden beleeft.

Werken bij Parell volgens Michael

Michael over hoe werken bij Parell ECHT is

“Dan voel je je soms wel even spreekwoordelijk Mr. Wolf uit Pulp Fiction.” In deze blog vertelt Michael Barbier o.a. bij welke ECHT uitdagende opdrachten hij zich dit karakter uit de klassieker van Tarantino waant.

Echt Parell volgens Eric

Eric over hoe werken bij Parell ECHT is

Ruimte om ‘niet te weten’ en gezamenlijk nog meer impact maken. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Eric.

ECHT jezelf zijn

Wij geloven in authenticiteit. Daarom mag, nee moet je zelfs, bij Parell echt jezelf kunnen zijn.

ECHT impact maken

Blijvende publieke waarde leveren. Dat willen we bereiken.

ECHT uitdagende opdrachten

Bij Parell kies je, altijd, je eigen opdrachten. Zo krijg je de de variatie en uitdaging die bij jou past.

ECHT ruimte voor ontwikkeling

Je bepaalt zelf waar, hoeveel en wanneer je wil werken en én jezelf te ontwikkelen. Die ruimte geven we je, echt.

ECHT (werk)plezier

Zonder plezier in en op je werk, kun jij niet je beste zelf zijn. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?