085 4011 274 info@parell.nl

blog  |  ECHT volgens Eric

Werken bij Parell is werken voor echte maatschappelijke impact

Als jij graag onderdeel wil zijn van een organisatie:

  • Waar je ECHT jezelf kan zijn.
  • Je ECHT impact kan maken, Op ECHT uitdagende opdrachten.
  • Je de ruimte krijgt om je ECHT te ontwikkelen.
  • En je ondertussen ECHT (werk)plezier hebt.

dan ben je op de juiste pagina beland!

In deze blogreeks nemen onze collega’s  je mee in hoe zij de ECHT kernwaarden van Parell ervaren. 

Eric over hoe werken bij Parell ECHT is

We kunnen natuurlijk vertellen wat wij belangrijk vinden in onze cultuur, maar je krijgt pas ECHT een gevoel als je de collega’s zelf hoort vertellen hoe ze onze kernwaarden ervaren. Daarom vandaag Eric, Data pionier en partner,  over hoe werken bij Parell voor hem ECHT is.

Even voorstellen

Eric: “Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Eric de Kruik (‘71), getrouwd en vader van 3 (bijna) volwassen kinderen. Sinds 2019 ben ik met veel plezier verbonden aan Parell als partner en data pionier. Als ik mezelf moet omschrijven in een aantal woorden dan zijn dat: enthousiast, openhartig en kwetsbaar, overtuigend, en altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen.”.

 

ECHT impact maken

“Dat ik echt een wezenlijke bijdrage kan leveren aan maatschappelijke doelen, samen met mijn collega’s, is een van de belangrijkste redenen geweest om me aan te sluiten bij Parell.

Bij Parell komt de combinatie van maatschappelijke betekenis en technologie/data bij elkaar. In onze werkwijze staat de mens centraal. Mijn ambitie? Van een systeemwerkelijkheid naar een mensgerichte werkelijkheid.

Ik vind het belangrijk om mensen echt te kunnen helpen. Dat komt voort uit oprechte bezorgdheid. Neem bijvoorbeeld de huidige situatie met de snel stijgende energieprijzen waardoor mogelijk vele huishoudens echt in de problemen komen: door de juiste data te vinden, te koppelen en goed te interpreteren, kunnen we met de collega’s van Parell de stakeholders adviseren over verschillende scenario’s en concrete stappen om energiearmoede zoveel mogelijk te voorkomen.

Bij Parell zitten we vervolgens heel dicht op de directe uitvoering van die stappen. Dat wat er morgen concreet gedaan gaat worden, is essentieel bij ons advies. En daarin is Parell in zijn geheel bijzonder. Alle collega’s willen echt impact maken. Als we het gevoel hebben dat dat niet kan op een specifieke opdracht, dan nemen we die dus ook niet aan.“

 

echt WERKPLEZIER

 

“Ik sta bijna elke dag vrolijk op, simpelweg omdat het leven vol mooie verrassingen zit.

 

Zo is ook mijn carrière tot nu toe verlopen. Er kwamen talloze kansen voorbij, ik heb gekozen voor diegenen waar ik echt kon bijdragen aan een betere wereld. Keuzes vanuit mijn hart.

Voor mij zit werkplezier dus voornamelijk in het echt impact kunnen maken, samen met gelijkgestemde collega’s. Vanuit eenzelfde overtuiging om de maatschappij te willen verbeteren voor alle deelnemers, behaal je samen ook echt meer resultaten.”

 

echt JEZELF ZIJN

“Er is bij Parell ruimte voor kwetsbaarheid. Sterker nog, we geloven in de kracht van kwetsbaarheid.

Je hoeft niet overal succesvol in te zijn en je hoeft je vooral niet anders voor te doen. Dat is wat mij betreft het allerbelangrijkste.

Je kan gewoon zeggen dat je iets niet weet of niet leuk vindt. Of dat je deze week veel aan je hoofd hebt en dat dat misschien impact heeft op je werk.

Aan de andere kant kan je ook juist expliciet aangeven dat je iets heel graag wil doen. Ook als dat misschien buiten je expertisegebied of ervaring ligt. Dat kan omdat dit bij Parell niet als een bedreiging wordt gezien. We vinden het juist waardevol en leuk om collega’s te zien groeien. Om hen echt zichzelf te laten worden en het beste van zichzelf bij onze opdrachtgevers in te zetten.

Zo deed ik laatst met plezier een stapje opzij toen mijn nieuwe collega Maranke aan boord kwam. Als specialist in algoritmes kan die de cursisten in onze leergang ‘Datagedreven Werken bij de Overheid’ nog meer bijbrengen dan ik. Zo gezamenlijk nog meer impact kunnen maken, daar word ik blij van.”

 

echt RUIMTE OM TE ONTWIKKELEN

 

Ruimte om ‘niet te weten’

 

“Voortbordurend op wat ik hierboven zei, biedt Parell een omgeving waarin je mág leren van elkaar. Omdat je de ruimte hebt om ‘niet te weten’, kan je jezelf ontwikkelen.

Je kan namelijk niet leren, als je in een cultuur zit waarin verwacht wordt dat je alles al weet of waarin je geen ‘fouten’ mag maken. Bij Parell is het andersom, je wordt ook echt gestimuleerd om te blijven leren.”

Word jij mijn nieuwe collega?

 

Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?

Op dit moment hebben we ruimte voor data analisten / scientists, (privacy) consultants en ethical hackers.

ECHT Parell volgens

ECHT Parell volgens Yvar

Yvar over hoe werken bij Parell ECHT is

Veel ruimte om zelf dingen uit te proberen en op zoek te gaan naar interessante dingen die jij graag wil leren. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Yvar.

ECHT Parell volgens Erik

Erik over hoe werken bij Parell ECHT is

Alle vrijheid om het werk op jouw manier te doen en volgens jouw normen en waarden. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Erik.

ECHT Parell volgens Maranke

Maranke over hoe werken bij Parell ECHT is

Je krijgt pas echt een gevoel hoe werken bij Parell is, als collega’s hier zelf over vertellen. Daarom vandaag adviseur datagedreven werken Maranke over hoe die de ECHT kernwaarden beleeft.

Werken bij Parell volgens Michael

Michael over hoe werken bij Parell ECHT is

“Dan voel je je soms wel even spreekwoordelijk Mr. Wolf uit Pulp Fiction.” In deze blog vertelt Michael Barbier o.a. bij welke ECHT uitdagende opdrachten hij zich dit karakter uit de klassieker van Tarantino waant.

ECHT Parell volgens Alexander

Alexander over hoe werken bij Parell ECHT is

Hoe de ECHT kernwaarden voor Alexander in de praktijk uitpakken, vertelt de security consultant/ethical hacker je in deze blog.

ECHT jezelf zijn

Wij geloven in authenticiteit. Daarom mag, nee moet je zelfs, bij Parell echt jezelf kunnen zijn.

ECHT impact maken

Blijvende publieke waarde leveren. Dat willen we bereiken.

ECHT uitdagende opdrachten

Bij Parell kies je, altijd, je eigen opdrachten. Zo krijg je de de variatie en uitdaging die bij jou past.

ECHT ruimte voor ontwikkeling

Je bepaalt zelf waar, hoeveel en wanneer je wil werken en én jezelf te ontwikkelen. Die ruimte geven we je, echt.

ECHT (werk)plezier

Zonder plezier in en op je werk, kun jij niet je beste zelf zijn. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?