085 4011 274 info@parell.nl

blog  |  ECHT volgens Yvar

Werken bij Parell is werken voor echte maatschappelijke impact

Als jij graag onderdeel wil zijn van een organisatie:

  • Waar je ECHT jezelf kan zijn.
  • Je ECHT impact kan maken, Op ECHT uitdagende opdrachten.
  • Je de ruimte krijgt om je ECHT te ontwikkelen.
  • En je ondertussen ECHT (werk)plezier hebt.

dan ben je op de juiste pagina beland!

In deze blogreeks nemen onze collega’s  je mee in hoe zij de ECHT kernwaarden van Parell ervaren.

Yvar Veltmaat

Yvar over hoe werken bij Parell ECHT is

We kunnen natuurlijk vertellen wat wij belangrijk vinden in onze cultuur, maar je krijgt pas ECHT een gevoel als je de collega’s zelf hoort vertellen hoe ze onze kernwaarden ervaren.  

Daarom vandaag het verhaal van Yvar, cyber security consultant, over hoe hij werken bij Parell ECHT ervaart. 

Breed en leerzaam vakgebied

“Ik ben Yvar Veltmaat, 29 jaar en ik houd me breed bezig binnen de cyber security. Ik voer vooral diverse soorten pentesten uit, maar doe ook BIO-metingen en mystery guests. Ook help ik klanten met diverse security vraagstukken, zoals vulnerability scanning. Ik werk sinds januari 2023 bij Parell.  

Bij Parell heb ik veel zelfstandigheid en kan ik heel veel verschillende dingen doen. Ik heb in mijn tijd bij Parell ontzettend veel geleerd over cyber security, omdat wij heel verschillende opdrachten doen voor klanten. Van pentesten en Red Teaming assessments tot BIO-metingen, mystery guests en phishing campagnes. Dit maakt het werk leerzaam, veelzijdig en leuk. 

Weten wat ik op een wekelijkse basis doe? In dit artikel doe ik verslag van een werkweek als cyber security consultant bij Parell. 

 

 

Elkaar in de maling nemen

ECHT Parell is voor mij een nuchtere en ontspannen cultuur. Er is veel ruimte om zelf dingen uit te proberen en op zoek te gaan naar interessante dingen die jij graag wil leren. Iedereen doet lekker zijn eigen ding, is zeker niet te beroerd om elkaar te helpen en collega’s nemen elkaar heel geregeld in de maling op kantoor. Al met al een prettig sfeertje!  

Mijn leukste herinnering aan werken voor Parell is de eerste mystery guest opdracht die ik mocht uitvoeren. Ik was super gespannen voor en tijdens deze opdracht, maar genoot er stiekem ook wel een klein beetje van. Toen ik aan het eind de beveiligingspoortjes passeerde en het kantoorpand verliet, viel al die spanning van me af. Ik dacht: “zo, dat heb ik toch mooi even geflikt!

 

ECHT ruimte voor ontwikkeling

Ik heb in mijn korte tijd bij Parell al aardig wat studie-uren erop zitten. Ik ben begonnen met de OSSTMM Professional Security Tester (OPST) training, die basisvaardigheden voor security consultants aanleert. Ook heb ik recent nog mijn particuliere onderzoeksbevoegdheid behaald, waardoor bevindingen die ik bij een Incident Response opdracht vind, bruikbaar zijn als bewijs in een rechtszaak. Op dit moment zijn we met het team de opleiding voor Offensive Security Certified Professional (OSCP) aan het volgen. Een heel uitdagende en waardevolle certificering die welbekend is binnen securityland.  

Studeren hoort erbij in dit vakgebied, maar dat vind ik helemaal niet erg. Het geeft veel voldoening om nieuwe dingen te leren en een waardevollere security consultant te worden. 

 

 

Dit geef ik nieuwe collega’s mee

Ga opdrachten doen die je leuk vindt en geniet van de fijne sfeer die binnen Parell hangt. Je gaat hier echt veel leren. Doe je best en geniet! Zo help je degenen om je heen vooruit en word je er nog een gelukkiger mens van ook.

 

Word jij mijn nieuwe collega?

 

“Er zijn nog veel uitdagende opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?
Op dit moment hebben we ruimte voor data analisten / scientists, (privacy) consultants en ethical hackers.

 

Als jij of iemand die je kent ECHT bij Parell past, dan ga ik graag met jou het gesprek aan. De echte koffie staat alvast klaar.”

 

 

ECHT Parell volgens

ECHT Parell volgens Erik

Erik over hoe werken bij Parell ECHT is

Alle vrijheid om het werk op jouw manier te doen en volgens jouw normen en waarden. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Erik.

ECHT Parell volgens Maranke

Maranke over hoe werken bij Parell ECHT is

Je krijgt pas echt een gevoel hoe werken bij Parell is, als collega’s hier zelf over vertellen. Daarom vandaag adviseur datagedreven werken Maranke over hoe die de ECHT kernwaarden beleeft.

Werken bij Parell volgens Michael

Michael over hoe werken bij Parell ECHT is

“Dan voel je je soms wel even spreekwoordelijk Mr. Wolf uit Pulp Fiction.” In deze blog vertelt Michael Barbier o.a. bij welke ECHT uitdagende opdrachten hij zich dit karakter uit de klassieker van Tarantino waant.

Echt Parell volgens Eric

Eric over hoe werken bij Parell ECHT is

Ruimte om ‘niet te weten’ en gezamenlijk nog meer impact maken. Dát is hoe werken bij Parell ECHT is volgens Eric.

ECHT Parell volgens Alexander

Alexander over hoe werken bij Parell ECHT is

Hoe de ECHT kernwaarden voor Alexander in de praktijk uitpakken, vertelt de security consultant/ethical hacker je in deze blog.

ECHT jezelf zijn

Wij geloven in authenticiteit. Daarom mag, nee moet je zelfs, bij Parell echt jezelf kunnen zijn.

ECHT impact maken

Blijvende publieke waarde leveren. Dat willen we bereiken.

ECHT uitdagende opdrachten

Bij Parell kies je, altijd, je eigen opdrachten. Zo krijg je de de variatie en uitdaging die bij jou past.

ECHT ruimte voor ontwikkeling

Je bepaalt zelf waar, hoeveel en wanneer je wil werken en én jezelf te ontwikkelen. Die ruimte geven we je, echt.

ECHT (werk)plezier

Zonder plezier in en op je werk, kun jij niet je beste zelf zijn. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Er zijn nog veel impactvolle opdrachten te doen, kom jij ons team versterken?