085 4011 274 info@parell.nl

vacature  |  alle sectoren

Ervaren Adviseur Datagedreven Werken

32-40 uur p/w

Als adviseur datagedreven werken bij Parell, begrijp je als geen ander dat de maatschappelijke waarde van informatie en een solide data governance essentieel zijn. Wij zijn op zoek naar ervaren experts die de kracht van data begrijpen en in staat zijn non-profitorganisaties hierin mee te nemen. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan ervaren adviseurs en programmamanagers die niet alleen het starten van datagedreven werken kunnen faciliteren, maar ook organisaties kunnen leiden naar een hoger niveau van datavolwassenheid en effectief datamanagement kunnen implementeren..

Ben jij onze nieuwe collega?

Wat je gaat doen

In deze rol word je uitgedaagd om de organisatie bewust te maken van de waarde en noodzaak van datagedreven werken EN je krijgt de kans om de organisatie mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen zoals AI & Algoritmes. Je zult een belangrijke rol spelen in het opstellen en uitvoeren van een routekaart voor datagedreven werken.

Bovendien kun je verwachten dat je nauw samenwerkt met (data)teams om data behoeften te identificeren en deze om te zetten in concrete ontwerp- en inrichtingskeuzes. Daarnaast zal je de leiding nemen en begeleiding bieden bij datagedreven initiatieven.

Een ander boeiend aspect van deze functie omvat de implementatie van effectief datamanagement en gegevensbeheer binnen de organisatie. Hierbij ben je het centrale aanspreekpunt en sparringpartner voor diverse afdelingen, variërend van operationele teams tot het hoger management. Deze rol stelt je in staat om de organisatie te ondersteunen bij het benutten van de voordelen van datagedreven besluitvorming en innovatie.

Week uit het leven

Een week uit het leven van een data pionier

Een week uit het leven van een Data pionier

Hoe ziet de (werk)week van een Data pionier bij Parell eruit? Eric vertelt over zijn werk voor een gemeente, een regionaal datalab en een nieuwe leergang.

Een week uit het leven van een Privacy consultant

Een week uit het leven van een Privacy consultant

Hoe ziet een (werk)week van een privacy consultant bij Parell er gemiddeld uit? Leer Annuska kennen in deze blog.

Een week uit het leven van een ethical hacker

Een week uit het leven van een Security consultant / Ethical hacker

Hoe ziet de (werk)week van een Ethical hacker / Security consultant bij Parell eruit? Alexander neemt je mee in zijn afwisselende dagen!

Een week uit het leven van een adviseur datagedreven werken

Week uit het leven van een Adviseur datagedreven werken

Hoe ziet de (werk)week van een Adviseur datagedreven werken er bij Parell eruit? Maranke neemt je mee in diens afwisselende dagen!

Een week uit het leven van Yvar

Week uit het leven van een cyber security consultant

Als cyber security consultant bij Parell zien mijn weken er altijd anders uit. Dit komt omdat ik veel verschillende dingen op het gebied van security doe.

Een week uit het leven van een senior security consultant

Week uit het leven van een sr. Security Consultant

Hoe ziet de (werk)week van sr. Security Consultant en partner Michael bij Parell eruit? Geen dag is hetzelfde en onverwachte uitdagingen zorgen voor echt werkplezier.

Heb jij wat wij zoeken?

Net als wij, begrijp jij dat datagedreven werken een kwestie van lange adem is. Waar anderen het opgeven, ga jij een stapje verder.

Belangrijker nog dan jouw specifieke werkervaring of afstudeerrichting, vinden wij wie jij echt bent en wat jij meebrengt aan unieke ervaringen. Ook als je je (nog) niet volledig herkent in onderstaande lijst, nodigen we je uit voor een kennismaking!

Als we dan toch onze ideale kandidaat benoemen, heb jij of ben jij:

 • Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring in het opzetten en leiden van datagedreven projecten/teams, bij voorkeur binnen overheidsorganisaties, onderwijs of zorg;
 • Bewezen ervaring in het samenwerken met en aansturen van teams;
 • Minimaal een HBO-diploma of vergelijkbare ervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • In staat om op verschillende niveaus binnen een organisatie te opereren.

Wie jij bent

Als collega bij Parell:

 • durf jij echt jezelf te zijn;
 • sta je stevig in je schoenen en beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht;
 • neem je graag initiatief en deins je niet terug voor verantwoordelijkheid;
 • ben je klant- én mensgericht; Je bekijkt per opdracht: wat zijn de juiste stappen voor specifiek deze organisatie en dit team?;
 • en vind je het ook leuk om onderdeel te zijn van een team met sociale vakidioten.

Herken jij jezelf hierin? Dan is werken bij Parell wellicht iets voor jou!

Onze kernwaarden (ECHT)

Zoek jij een werkgever die gelooft in de kracht van jezelf zijn en daardoor samen meer bereiken, die investeert in jouw kennisontwikkeling, waar je zelf kan kiezen op welke uitdagende projecten je werkt, voor maatschappelijk relevante organisaties, en die naast uitstekende arbeidsvoorwaarden ook plezier in en buiten werktijd belangrijk vindt? Dan is Parell de perfecte organisatie voor jou!

ECHT jezelf zijn

ECHT impact maken

ECHT uitdagende opdrachten

ECHT ruimte voor ontwikking

ECHT (werk)plezier

Wat mag je verwachten?

Wij vragen veel van je, maar bieden je nog meer; een zeer marktconform en flexibel pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als blijkt dat we samen verder willen gaan, gaan we hier graag met jou over in gesprek.

Als je werkt bij Parell, mag je o.a. het volgende verwachten:

 • Vast salaris passend bij je functie
 • Liever een deel vast + een deel variabel? Of midlancen? Ook mogelijk!
 • Een platte, open organisatie. Iedereen is gelijk
 • Impactvolle, uitdagende opdrachten
 • Ruimte om te ontwikkelen
 • Leuke, betrokken collega’s
 • Veel vrijheid en flexibiliteit. Jij bepaalt hoeveel en waar je werkt
 • Professionele, informele omgeving
 • Een gameroom!
 • … en nog een aantal echt unieke arbeidsvoorwaarden >>

ECHT unieke arbeidsvoorwaarden

Werken op maat

Hoeveel uur WIL jij werken? Je contracturen bewegen mee met je gewenste ‘work/life balance’.

Beloning op maat

Financiële beloning is altijd maatwerk. Vast, gedeeltelijk of geheel variabel? Jouw toegevoegde waarde bepaalt wat je verdient.

Jouw idee, jouw IP

Kennis delen we met elkaar en met onze klanten. Maar jouw idee, blijft jouw idee (en dus jouw IP), ook als je Parell verlaat.

Wat bij jou past, dat kies je

Jij kent jezelf het beste. Daarom kies jij opdrachten waar je het beste uit de verf komt én hoe je je verder wil ontwikkelen.

Waarom een concurrentiebeding niet van deze tijd is

Wij geloven niet in een concurrentiebeding. Een werkrelatie moet er namelijk een zijn op basis van win-win en gelijkwaardigheid. Maurice schrijft erover in deze blog.

Enthousiast geworden?

Ben jij de professional die we zoeken? We kijken uit naar jouw sollicitatie. Liever eerst een keer sparren? Dat mag altijd, leuk zelfs!

  Jouw CV (in PDF)

  Voor vragen over Parell of de functie kun je contact opnemen met Henk Wubs. Hij staat je graag te woord.