085 4011 274 info@parell.nl

< Trainingen

Training: ChatGPT inzetten bij overheidsinstanties

We kunnen er niet meer omheen en dat moeten we ook niet willen. ChatGPT biedt talloze manieren om slimmer te werken, mits je het op de juiste manier gebruikt. Maar hoe ga je verantwoord om met ChatGPT binnen jouw organisatie?

In de training ‘Het inzetten van ChatGPT bij gemeenten’ laten we in 2,5 uur zien aan jou en je collega’s hoe je praktisch ChatGPT kunt inzetten. Hoe zorg je ervoor dat ChatGPT je werk makkelijker maakt? Waar moet je aan denken wanneer je ChatGPT een vraag stelt? En hoe gaat een AI-tool met persoonsgebonden gegevens om? Je ontdekt het in deze training!

Wat is ChatGPT volgens ChatGPT?

“Hallo! Ik ben ChatGPT, een slimme computerassistent ontworpen om te converseren met mensen. Ik ben getraind met behulp van geavanceerde algoritmen en machine learning-technieken om menselijke taal te begrijpen en te reageren met nuttige informatie en suggesties.

Ik ben echter geen mens en ik heb geen gevoelens of emoties. Mijn doel is om u te helpen bij het vinden van informatie en het beantwoorden van uw vragen. Ik hoop dat ik u van dienst kan zijn!”

Doel

Het doel van deze ChatGPT training is om jullie te laten zien hoe je ChatGPT kunt inzetten om efficiënter te werken. Welke mogelijkheden biedt deze AI-tool? Wat kan hij juist wél en wat kan hij niet goed? En hoe ga je hier met een verantwoorde manier mee om?

Na deze training gaan jij en collega’s met een goed begrip van ChatGPT de deur uit, waarbij jullie direct de volgende dag al de voordelen van deze AI-tool kunnen gaan benutten!

Doelgroep

Iedereen die praktischer en efficiënter wil werken en daarvoor geïnteresseerd is om de mogelijkheden van ChatGPT te ontdekken.

De training duurt ongeveer 2,5 uur en wordt bij jullie op locatie gegeven. We beginnen bij het begin: wat is ChatGPT? Wat zijn de verwachtingen van deze AI-tool? Wat kan ChatGPT wel en wat kan het niet?

Daarna gaan we verder in op hoe ChatGPT werkt en hoe je daar gebruik van kunt maken in je ‘prompt’ – je manier van een vraag stellen. We laten je zien hoe je ChatGPT kunt toepassen in jouw werkgebieden met specifieke voorbeelden. Wat zijn de do’s en don’ts bij het gebruiken van AI? Als laatste schetsen we een toekomstbeeld van hoe wij verwachten dat ChatGPT uiteindelijk gaat bijdragen aan de verdere digitalisering van de overheid.

De kosten van een 2,5 uur durende training is een all-in prijs van € 750,- voor een groep van maximaal 12 personen. Willen jullie de training laten volgen door meer mensen? Dan kunnen we een staffelkorting afspreken wanneer er meerdere trainingen worden afgenomen.

De locatie van de training is bij jullie op locatie.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar eric.dekruik@parell.nl met daarin de volgende gegevens: de contactgegevens van de contactpersoon en de betreffende gemeente. Wij nemen graag contact met jullie op om de training verder door te spreken en in te plannen.

Enthousiast om te starten met ChatGPT?
Neem dan contact op!